fuzzd_seo

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de website of app op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines te verhogen.

Onze zoekmachine optimalisatie bestaat uit 3 hoofd onderdelen:

  • Optimalisatie van OnPage factoren (de structuur, inhoud en techniek op een website)
  • Maximalisatie van externe backlinks (ook wel link building genoemd)
  • Trefwoordanalyse (het ontdekken van interessante trefwoorden, het bepalen van het zoekvolume op die trefwoorden en het analyseren van de hoeveelheid, kwaliteit en autoriteit van concurrerende pagina’s voor die trefwoorden).

Over het algemeen leveren kwalitatief hoogstaande inhoud (zogenaamde content) en een gedegen structuur de beste optimalisatie voor uw website. Zoekmachines gaan namelijk op zoek naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine, en een goede inhoud is daarom een noodzaak.

Daarnaast is het ook van belang dat de website op een juiste manier is opgebouwd en een goede titel te gebruiken. De meta-description-tag wordt door zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing overgenomen.

Fuzzd kan op uw huidige website een SEO uitvoeren, bij de website die door ons gemaakt worden hanteren wij een Basis SEO of een expert SEO pakket.

Meer weten?

URL Link management

URL Link management is het verkorten van URL’s van je website pagina(‘s).
In plaats van de volledige url van je pagina te gebruiken, maken wij gebruik van een url-shortener. Het gebruik van deze url-shorteners is de laatste jaren geëxplodeerd.

Naast het verkorten heeft de link management een nog belangrijkere functie en dat zijn de statistieken. Elke Short link die wij aanmaken worden statistieken van bijgehouden. Wij kunnen precies zien hoeveel en waar de bezoekers vandaan komen die op de short link klikt. De short links komen het meeste tot hun recht in bepaalde online campagnes en social media.

go.fuzzd.nl/fuzzdnl » www.fuzzd.nl
go.fuzzd.nl/websitehuren » www.fuzzd.nl/over-ons/website-huren

Een short URL met statistieken van uw eigen domein, geen probleem.

Meer weten?

linkmanagement

Grafische vormgeving

Als het nu gaat om het ontwerpen van een Logo of nieuwe huisstijl,
wij ontwerpen deze geheel naar uw eigen smaak.
Banners, folders en bijvoorbeeld visitekaartjes ontwerpen wij zodat deze goed binnen uw huisstijl passen.

logo_design