Webdesign

Bij het ontwerpen van een website of webshop wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden. Laat een professionele website maken door FuzzD. Als bedrijf is het belangrijk dat u zich online goed kan presenteren en ook vindbaar bent. Iedere website die wij maken kan eenvoudig beheert worden d.m.v. CMS.

Responsive design
Welk apparaat u ook gebruikt, op onze websites met Responsive Design zijn foto’s en teksten goed zichtbaar zonder inzoomen of horizontaal scrollen.

Mobielvriendelijk
Vanaf 21 april 2015 heeft Google het zoekalgoritme aangepast waardoor mobielvriendelijke websites een hogere ranking krijgen dan vergelijkbare websites welke die voor het desktop formaat zijn ontwikkeld.

De indeling is altijd optimaal voor ieder apparaat en de bezoeker behoudt het overzicht.

Een eigen Android App laten maken van uw website

Tegenwoordig gebruiken meer en meer mensen de smartphone of tablet in plaat van de laptop. Een mobiele App van uw website lijkt dan een logische stap. In 2015 zijn er voor het eerst meer zoekopdrachten uitgevoerd met mobiele telefoons dan met de desktop.

FuzzD kan uw website in een Android Webapp zetten. Hiermee onderscheidt u van uw concurrenten, en is tevens een waardevolle aanvulling voor uw onderneming en uw doelgroep.

De voordelen zijn groot. Met een webApp kunt u de interactie met uw huidige en potentiële klanten vergroten en hiermee de zichtbaarheid van uw onderneming versterken. En de informatie is altijd up-to-date!. Denk maar eens aan Push berichten, dit zijn in principe de mobiele versie van nieuwsbrieven. Zodra u een nieuws bericht plaatst op uw website gaat er automatisch een Push bericht naar alle aangemelde App gebruikers.

Push berichten…….maar u heeft geen App?. Geen probleem dit kan gewoon ook zonder dat u een WWebApp heeft maar vanuit uw website. De ontvanger krijgt dan een push bericht in zijn browser op de desktop, tablet en smartphone.

“Google geeft vanaf April van vorig jaar “strafpunten” aan sites die niet mobiel leesbaar zijn. Google stuurt dus sterk aan op een responsive website oftewel een mobiele website. Dit betekent dat je niet meer vindbaar bent in de zoekresultaten die jouw potentiële klanten gebruiken om jouw bedrijf te vinden.

Maar naast het hebben van een goede mobiele website geeft Google je ook “pluspunten” voor het hebben van een App in de appstores van zowel Apple als Google.”

Wat is nu precies een webApp?

Apps zijn hot. En ze zijn ook nog eens hartstikke handig voor u klanten. Het geeft hen meer vrijheid met betrekking tot de manier waarop ze met uw site bezig zijn. Tegenwoordig bezoeken meer mensen het internet via mobiele apps dan via desktop browsers; alle reden dus om ook van uw Website een app te maken!

De mensen die u WebApp op Google play gedownload hebben en gaan gebruiken worden naar dezelfde mobiele website geleidt die ze zouden zien als ze hem op hun smartphone zouden bekijken. Met andere woorden, als u wil dat deze methode effectief is, moet u een site hebben die geoptimaliseerd is voor mobiel. Daarom moet u zorgen dat de website responsive is.

Als u website niet responsive is, dan kan FuzzD uw huidige website omzetten naar een responsive site.

Maatwerk

Onder maatwerk vallen de projecten waar niet meteen een uitgewerkt plan bij hoort. Wij denken met u mee als het gaat om uw wensen en hoe deze te realiseren zijn. Heeft u bijvoorbeeld een project voor uw eigen bedrijf, product of dienst en u weet niet wat er zoal mogelijk is. Dan kan FuzzD u helpen om uw project tot leven te brengen.

Tevens kunnen wij uw huidige projecten uitbreiden of verbeteren.

Denk bijvoorbeeld maar eens aan het ontwikkelen van een web applicatie, database systeem, verzendkosten berekening binnen uw webshop, nieuwsbrief systeem of een op maat gemaakte tabbladen binnen u Facebook pagina. Dit is slechts een kleine greep uit de projecten die wij zoal ontwikkelen.