Webdesign

Bij het ontwerpen van een website of webshop wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden. Laat een professionele website maken door FuzzD. Als bedrijf is het belangrijk dat u zich online goed kan presenteren en ook vindbaar bent. Iedere website die wij maken kan eenvoudig beheert worden d.m.v. CMS (WordPress).

Responsive design
Welk apparaat u ook gebruikt, op onze websites met Responsive Design zijn foto’s en teksten goed zichtbaar zonder inzoomen of horizontaal scrollen. Tevens heeft Google het zoekalgoritme aangepast waardoor mobielvriendelijke websites een hogere ranking krijgen dan vergelijkbare websites welke die voor het desktop formaat zijn ontwikkeld.

De indeling is altijd optimaal voor ieder apparaat en de bezoeker behoudt het overzicht.

SEO/HTTPS/Beveiliging/Backup
Elke website die door FuzzD gemaakt wordt heeft een basis SEO (zoekmachine optimalisatie), is beveiligd d.m.v. een SSL certificaat (HTTPS://), wordt gehost op onze eigen servers, is tot de puntjes goed beveiligd en zal elke dag mee gaan in de backup ronde.

Onze werkwijze

Wij hanteren bij elke website of webshop een vaste werkwijze, met als doel elke website binnen enkele weken op te kunnen leveren. Tijdens het proces wordt elk onderdeel van uw website – van layout tot reserveringssysteem – grondig belicht, zodat het resultaat er exact uit komt te zien als u voor ogen heeft.

Inventarisatie
Bij het laten maken van een website heeft u vooraf het één en ander voor ogen. In de inventarisatiefase brengen wij uw wensen en doelen in kaart, en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan krijgen wij een concreet beeld van uw ideale website en kunnen wij een scherpe offerte opstellen.

Planning en concepten
Bij goedkeuring van de offerte krijgt u een planning opgestuurd, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Hierna leveren wij diverse concepten op, allen bestemd voor verschillende pagina’s. Hierbinnen is genoeg ruimte voor aanpassingen. Na goedkeuring van de concepten kan het definitieve design worden uitgewerkt.

Techniek en realisatie
De goedgekeurde concepten worden technisch vormgegeven en uitgewerkt in een concreet design. Het webdesign wordt uitgewerkt in een CMS naar voorkeur, zoals WordPress. Wanneer het design perfect is, buigen wij ons gezamenlijk over de invulling van de pagina’s, zoals het toevoegen van foto’s en content. Deze content heeft u aangeleverd of verzorgen wij voor u ( tekstschrijven en/of fotograaf/stockfoto’s ).

Lancering en onderhoud
Wanneer de website compleet is, kan deze officieel gelanceerd worden, waarmee uw website toegankelijk wordt voor de buitenwereld. Tevens reiken wij u alle handvatten aan om zo snel mogelijk bezoekers te genereren. Mocht u moeite hebben bij het beheren van uw website, kunt u ons natuurlijk altijd vragen om advies! of sluiten wij een onderhoudscontract af.

Maatwerk

Onder maatwerk vallen de projecten waar niet meteen een uitgewerkt plan bij hoort. Wij denken met u mee als het gaat om uw wensen en hoe deze te realiseren zijn. Heeft u bijvoorbeeld een project voor uw eigen bedrijf, product of dienst en u weet niet wat er zoal mogelijk is. Dan kan FuzzD u helpen om uw project tot leven te brengen.

Tevens kunnen wij uw huidige projecten uitbreiden of verbeteren.

Denk bijvoorbeeld maar eens aan het ontwikkelen van een web applicatie, database systeem, verzendkosten berekening binnen uw webshop, nieuwsbrief systeem of een op maat gemaakte tabbladen binnen u Facebook pagina. Dit is slechts een kleine greep uit de projecten die wij zoal ontwikkelen.