https://www.fuzzd.nl/wp-content/themes/FuzzD/css/fonts/svg/ecommerce_graph3.svg

ONLINE MARKETING

Bij online marketing is je website je visitekaartje.
In een tijd waarin adblockers steeds meer opkomen, moeten er andere oplossingen gevonden worden om de boodschap over te brengen.

Tenslotte is elk bedrijf onbewust bezig met hun online marketing ( denk bv aan facebook posts ), FuzzD helpt u met het stroomlijnen en implemeteren van de verschillende technische mogelijkheden.

https://www.fuzzd.nl/wp-content/themes/FuzzD/css/fonts/svg/ecommerce_graph1.svg

GOOGLE ANALYTICS

Met Google Analytics kunt u niet alleen uw verkopen en conversies meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe ze op uw site terechtkomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen.

Wij gebruiken Analytics in elke website, app of maatwerk die door ons gemaakt wordt, tevens kunnen wij u helpen met het implementeren van Analytics binnen uw huidige website of project.

https://www.fuzzd.nl/wp-content/themes/FuzzD/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

GOOGLE ADWORDS

Google adwords zijn de wel bekende advertenties die bovenaan staan in het zoek resultaat.

Bij een goede adwords campagne van FuzzD bereikt u de juiste mensen op het juiste moment. Mensen vinden uw bedrijf op Google, precies op het moment dat ze naar de producten of diensten zoeken die u aanbiedt.

https://www.fuzzd.nl/wp-content/themes/FuzzD/css/fonts/svg/basic_world.svg

SOCIAL MEDIA

We kennen ze allemaal wel, facebook, twitter en instagram. Deze social media platformen zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Onbewust kunnen we prive maar ook zakelijk niet meer zonder.

FuzzD helpt u om deze platformen zo efectief mogelijk te gaan gebruiken. denk aan integratie binnen uw website, of algemene ondersteuning. Wij helpen u het beste rendament eruit te halen d.m.v. de juiste technieken en hoogwaardige content te gebruiken.

Facebook Advertising is de meest gebruikte vorm van social advertising

Facebook Advertising

Wilt u als bedrijf of dienst meer opvallen en uw sales of leads verhogen? Beoordeel dan maar eens om gebruik te maken van Facebook Advertising. U kunt immers via Facebookcampagnes adverteren met uw producten of diensten. Aangezien Facebook het populairste sociale netwerk is in Nederland, kunt u veel potentiële en bestaande klanten bereiken!

Voordelen van Facebook Advertising
Wij bepalen met u welke regio en doelgroep voor uw bedrijf interessant is. Met behulp van advertenties kan er tijdelijk kort en krachtig opgevallen worden op Facebook. Andere voordelen van Facebook Advertising zijn onder andere het genereren van bezoekers naar uw website tegen lagere kosten, het vergroten van de naamsbekendheid van uw product of bedrijf en de mogelijkheid om mensen via Facebook te retargeten. We kunnen tevens dynamische productadvertenties laten zien.

Meer weten?